Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g25kcal2.8g0g1.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.9g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Ketsuppi, Felix0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle3.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g66kcal6.4g1.8g3.6g0.4g
Valittu annoskoko22g33kcal3.2g0.9g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal1.6g0.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g149kcal14.4g4.1g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630