Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g5.3g5kcal1.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Ranskankerma, Ingman1.8g4.7kcal0g0.1g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g28kcal2.4g1g1.6g0.2g
Valittu annoskoko23g14kcal1.2g0.5g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.6g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g63kcal5.3g2.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080