Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 12g4.1kcal0.5g0.2g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.6g8.6kcal0.1g0.1g0.9g0g
Kevytmaito (Valio)2.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.6g9kcal0.7g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g55kcal3.6g1g3.8g0.6g
Valittu annoskoko22g27kcal1.8g0.5g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal0.9g0.3g1g0.2g
Arvot/100g100g122kcal8g2.2g8.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690