Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.3g10kcal0g0g1g0g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%6.5g4.2kcal0.7g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml0.7g0.1kcal0.1g0g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.6g8.9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 4.7g3.2kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g87kcal3g8g4.4g0.2g
Valittu annoskoko22g43kcal1.5g4g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g22kcal0.8g2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g193kcal6.7g17.9g9.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422284