Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell7.8g8.6kcal1.8g0g0.2g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.4g0kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka2.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 11g10kcal0.3g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g41kcal4.4g4.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko22g21kcal2.2g2.3g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal1.1g1.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g92kcal9.8g10.3g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566