Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai7g26kcal0.4g2.2g1.8g0.1g
Pinaattipakaste 150g2.6g0.4kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 3.5g11kcal0.6g0g0.9g0g
Pinjansiemenet, Parrots0.9g5.4kcal0.3g0.1g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 3.5g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g98kcal3.4g5.2g7.2g0.4g
Valittu annoskoko22g49kcal1.7g2.6g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g25kcal0.9g1.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g219kcal7.6g11.7g16.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104218