Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka0.9g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 7g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.8g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Maito, Kevyt4.7g2.2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g35kcal2.4g3g1.4g0.4g
Valittu annoskoko22g17kcal1.2g1.5g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.6g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g78kcal5.4g6.7g3.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339