Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g8.8g15kcal1.8g0g0.9g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g6.9g11kcal0.6g2.1g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4.2g2.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g63kcal5.4g4.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko22g32kcal2.7g2.3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal1.4g1.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g142kcal12.1g10.3g5.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759