Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g6.2g22kcal0g5.3g0g0.2g
Kananmuna kuoreton6.2g8.9kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g1.6g0.9kcal0.1g0.1g0g1.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 2.3g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g130kcal2g17.4g5.6g2.6g
Valittu annoskoko22g65kcal1g8.7g2.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna11g33kcal0.5g4.4g1.4g0.7g
Arvot/100g100g291kcal4.5g38.8g12.5g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430323