Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Viinietikka balsami2.3g0.8kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Silakkafilee 14g20kcal2.2g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g136kcal4.4g2.2g12g0g
Valittu annoskoko22g68kcal2.2g1.1g6g0g
Annoskoko puolitettuna11g34kcal1.1g0.6g3g0g
Arvot/100g100g303kcal9.8g4.9g26.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794