Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5.2g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Porkkana 2.6g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)3.1g4.1kcal0.6g0.1g0.2g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g1g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g1g1.8kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g27kcal1.6g2.4g1g0.4g
Valittu annoskoko22g13kcal0.8g1.2g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.4g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g60kcal3.6g5.4g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311964