Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2.7g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma ingman 5%2.2g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Rainbow perunasipulisekoitus11g7.1kcal0.2g1.6g0g0.2g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit6.6g14kcal1g0.2g1.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g50kcal2.6g4g2.6g0.4g
Valittu annoskoko23g25kcal1.3g2g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g13kcal0.7g1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g112kcal5.8g8.9g5.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167