Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow3.5g10kcal0.6g2.2g0g0.4g
Hirvenjauheliha oma saalis2.8g3.2kcal0.6g0g0.1g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g32kcal2.8g4.4g0.6g0.8g
Valittu annoskoko23g16kcal1.4g2.2g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.7g1.1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g70kcal6.2g9.8g1.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105226