Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g1.9g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Kermaviili Ingman 10%5.9g7.1kcal0.2g0.3g0.6g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g0.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 13g28kcal2.4g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g84kcal6g2.4g5.8g0.2g
Valittu annoskoko23g42kcal3g1.2g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g21kcal1.5g0.6g1.5g0.1g
Arvot/100g100g187kcal13.3g5.3g12.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745