Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.6g8kcal0.7g0g0.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.7g2.6kcal0.4g0.2g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.5g0kcal0g0g0g0.4g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g0.9g5.4kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Kauralese 2.3g8.4kcal0.4g1.1g0.2g0.4g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.3g14kcal0.5g0.2g1.3g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%5.6g13kcal1.6g0.1g0.7g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g104kcal7.6g3.8g6.6g1.8g
Valittu annoskoko22g52kcal3.8g1.9g3.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna11g26kcal1.9g1g1.7g0.5g
Arvot/100g100g233kcal17g8.5g14.7g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658