Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Perunajauhot,rainbow5g16kcal0g4.1g0g0.1g
Sokeri 4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mansikka 3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.5g5.8kcal0g1.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 3g1.2kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g100kcal1.4g20.2g1.2g0.6g
Valittu annoskoko23g50kcal0.7g10.1g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g25kcal0.4g5.1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g223kcal3.1g44.9g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386