Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)2.1g6.9kcal0.4g0.3g0.4g0g
Kookosrasva (Cocos)11g95kcal0g0g10.7g0g
Vispikerma, Milbona3.6g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g1.4g9kcal0.4g0.2g0.8g0g
Murot, Rice Crispies0.7g2.7kcal0g0.6g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly3.6g5.1kcal0.5g0.3g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g268kcal2.8g3.6g27g4g
Valittu annoskoko23g134kcal1.4g1.8g13.5g2g
Annoskoko puolitettuna11g67kcal0.7g0.9g6.8g1g
Arvot/100g100g595kcal6.2g8g60g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195868