Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g9g35kcal0.4g2.9g2.3g0.3g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g3.8g4.1kcal0.9g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g4.7g6.6kcal0.4g0.6g0.3g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g93kcal3.4g7.4g5.4g0.6g
Valittu annoskoko23g46kcal1.7g3.7g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g23kcal0.9g1.9g1.4g0.2g
Arvot/100g100g205kcal7.5g16.4g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822