Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g10kcal0.2g1.4g0g0.4g
Valittu annoskoko23g5kcal0.1g0.7g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g21kcal0.4g3.1g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820