Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g3.8g4.9kcal0.8g0g0.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g3.9g10kcal0.7g0g0.9g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä3.1g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g36kcal3.2g1.2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko23g18kcal1.6g0.6g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.8g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.7g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049