Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)2.1g8kcal0.6g0g0.6g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g70kcal5g0g5.6g0g
Valittu annoskoko23g35kcal2.5g0g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna11g18kcal1.3g0g1.4g0g
Arvot/100g100g156kcal11.1g0g12.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134