Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali10g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)5g12kcal0.9g0g1g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit3.1g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g39kcal2.2g1.4g2.8g0.6g
Valittu annoskoko22g19kcal1.1g0.7g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.6g0.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g87kcal4.9g3.1g6.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996