Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi8.9g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.4g4kcal0g0g0.4g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl12g42kcal1.7g7.9g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g93kcal3.6g15.8g1.6g1.4g
Valittu annoskoko22g46kcal1.8g7.9g0.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna11g23kcal0.9g4g0.4g0.4g
Arvot/100g100g208kcal8.1g35.4g3.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108