Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 7.5g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kurkku, tuore2.5g0.2kcal0g0g0g0g
Päärynä kuorittu 7g3kcal0g0.6g0g0.3g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2.5g2kcal0.3g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g16kcal0.8g2g0g1g
Valittu annoskoko23g8kcal0.4g1g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Arvot/100g100g36kcal1.8g4.4g0g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714