Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow3.3g2.3kcal0.6g0g0g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g1.6g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g2.2g3.7kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g4.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g21kcal2.2g0.6g1g0.4g
Valittu annoskoko23g11kcal1.1g0.3g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.6g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g48kcal4.9g1.3g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652