Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g2.6g16kcal0.6g0.2g1.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)7g18kcal1.8g0.1g1.2g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli2.6g1.8kcal0.3g0.1g0.1g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1.8g1.9kcal0.3g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g2.6g5.7kcal0.7g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g99kcal8.4g1.4g6.8g0g
Valittu annoskoko23g50kcal4.2g0.7g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna11g25kcal2.1g0.4g1.7g0g
Arvot/100g100g221kcal18.7g3.1g15.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104