Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)7.6g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%3.9g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Oivariini, 60 (100g)0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 10g13kcal2g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g46kcal4.4g1.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko23g23kcal2.2g0.8g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal1.1g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g101kcal9.7g3.5g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796