Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu9g15kcal2.6g0g0.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Ranskankerma Valio3.9g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Sinappi 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g65kcal6g0.6g3.8g0.2g
Valittu annoskoko23g32kcal3g0.3g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal1.5g0.2g1g0.1g
Arvot/100g100g143kcal13.3g1.3g8.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412