Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g3.1g7.8kcal0.4g0.1g0.6g0g
Välipalakeksi, digestive 2.8g12kcal0.2g1.7g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g154kcal2g15.2g9.2g0.2g
Valittu annoskoko23g77kcal1g7.6g4.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g38kcal0.5g3.8g2.3g0.1g
Arvot/100g100g341kcal4.4g33.8g20.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912