Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 16g27kcal2.7g0g1.8g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)1.4g3.8kcal0.4g0g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.5g3.2kcal0.1g0g0.3g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.2g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g78kcal6.4g0.4g5.6g0.2g
Valittu annoskoko23g39kcal3.2g0.2g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal1.6g0.1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g173kcal14.2g0.9g12.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765