Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g5.5g4.4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g1.5g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow2.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g64kcal5.2g2.8g3.4g0.6g
Valittu annoskoko23g32kcal2.6g1.4g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal1.3g0.7g0.9g0.2g
Arvot/100g100g143kcal11.6g6.2g7.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148557