Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 17g4.1kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Sipuli 4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g22kcal1g1.8g1g1g
Valittu annoskoko23g11kcal0.5g0.9g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.3g0.5g0.3g0.3g
Arvot/100g100g48kcal2.2g4g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664