Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g6.5g3.9kcal0.7g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.8g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Mantelilastu (A la meira)2.6g16kcal0.6g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g107kcal4.4g1.4g9.4g0g
Valittu annoskoko23g54kcal2.2g0.7g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna11g27kcal1.1g0.4g2.4g0g
Arvot/100g100g237kcal9.7g3.1g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231