Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 10g2.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Pekoni, paistettu 3.3g17kcal0.5g0g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g2.9g10kcal0.7g0g0.8g0g
Maito, Kevyt3.9g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g70kcal3.4g0.8g5.8g0.4g
Valittu annoskoko23g35kcal1.7g0.4g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g18kcal0.9g0.2g1.5g0.1g
Arvot/100g100g154kcal7.5g1.8g12.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018