Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 6.3g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 6.3g14kcal1.1g0g1.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g1.6g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g1.6g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g63kcal4g3g3.8g0.4g
Valittu annoskoko23g31kcal2g1.5g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal1g0.8g1g0.1g
Arvot/100g100g137kcal8.7g6.6g8.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777