Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g4.1g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow0.7g1.2kcal0g0g0.1g0g
Arla Apetina Feta 3%2.7g3kcal0.5g0.1g0.1g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton6.3g9kcal0.8g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)5.1g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g40kcal3g2.2g1.8g0.4g
Valittu annoskoko23g20kcal1.5g1.1g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.8g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g88kcal6.6g4.9g4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248