Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 4.6g17kcal0.4g3.7g0g0.1g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen4.7g6.1kcal0.8g0.1g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g49kcal2.4g8g1g0.4g
Valittu annoskoko23g25kcal1.2g4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal0.6g2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.6g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081