Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4.7g15kcal1.3g0g1.1g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g5.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 8.8g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g39kcal2.8g1.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko23g20kcal1.4g0.9g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.7g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g86kcal6.1g3.9g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929