Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g7.8g12kcal1.5g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g38kcal3.2g1.6g2.2g0g
Valittu annoskoko23g19kcal1.6g0.8g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.8g0.4g0.6g0g
Arvot/100g100g83kcal7g3.5g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026