Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g13g19kcal2.1g0.4g1g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)3.9g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g3.1g11kcal0.3g2.4g0g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g67kcal4.8g6.2g2.4g0g
Valittu annoskoko23g33kcal2.4g3.1g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal1.2g1.6g0.6g0g
Arvot/100g100g147kcal10.6g13.7g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056