Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g10g20kcal2g0g1.3g0g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl0.9g2.7kcal0g0g0.3g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix1.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Coctailkurkku, Pirkka0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.7g6.7kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g65kcal4.2g1g4.6g0g
Valittu annoskoko23g32kcal2.1g0.5g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal1.1g0.3g1.2g0g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.2g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832