Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g10g36kcal0.7g4.8g1.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g103kcal1.6g16.8g3g0.6g
Valittu annoskoko23g52kcal0.8g8.4g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g26kcal0.4g4.2g0.8g0.2g
Arvot/100g100g227kcal3.5g37g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847