Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus19g13kcal3g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g1.4g7.3kcal0.1g0.1g0.7g0g
Valkoviini kuiva 2.3g1.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g48kcal6.2g0.2g2g0g
Valittu annoskoko23g24kcal3.1g0.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal1.6g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g107kcal13.7g0.4g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972