Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä9g10kcal0.7g1.7g0g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 2.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Korppujauho 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g55kcal2g6.6g2g2g
Valittu annoskoko23g27kcal1g3.3g1g1g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal0.5g1.7g0.5g0.5g
Arvot/100g100g120kcal4.4g14.5g4.4g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174