Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli, tuore3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)2.7g4.9kcal0g0.1g0.5g0.1g
Tomaatti, tuore4.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g11g38kcal1.3g7.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g91kcal2.6g17g1.4g0.6g
Valittu annoskoko23g46kcal1.3g8.5g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g23kcal0.7g4.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g201kcal5.7g37.4g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760