Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 5.5g5.3kcal0.2g1.1g0g0.1g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 5.5g8.1kcal0.6g0.2g0.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 10g4.4kcal0.3g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g41kcal2.6g3.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko23g20kcal1.3g1.8g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.7g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g89kcal5.7g7.9g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749