Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g10g12kcal0.5g0.3g1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g5.9g21kcal1.6g0.1g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.9g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Ruisjauho Pirkka1.8g5.4kcal0.2g1.1g0g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g97kcal5.8g4.2g6.2g0.8g
Valittu annoskoko23g48kcal2.9g2.1g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g24kcal1.5g1.1g1.6g0.2g
Arvot/100g100g211kcal12.7g9.2g13.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368