Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus10g2.9kcal0.2g0.5g0g0.3g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)10g11kcal2.2g0g0.2g0g
Juusto, Valio arkijuusto2g6.5kcal0.5g0g0.5g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g52kcal5.8g1.2g2.6g0.6g
Valittu annoskoko23g26kcal2.9g0.6g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal1.5g0.3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g113kcal12.7g2.6g5.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890