PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 13g4.9kcal0g0.9g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g1.4g7.4kcal0g0g0.8g0g
Maito, Kevyt0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g67kcal1.4g9g2.2g1g
Valittu annoskoko23g33kcal0.7g4.5g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal0.4g2.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g146kcal3.1g19.7g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219