(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 2.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Paprika punainen 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 3.9g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.2g4.6kcal0g0g0.5g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton1.5g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0.1g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g2.4g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tonnikala öljyssä 5.7g11kcal1.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g48kcal3.8g1g2.8g0.6g
Valittu annoskoko23g24kcal1.9g0.5g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g12kcal1g0.3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g104kcal8.3g2.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233